Troškovi isporuke

Troškovi isporuke robe:

Isporuka za robu u vrednosti od 20000 dinara i preko tog iznosa je besplatna!

Do 0,5kg(dokumenta).- 290din.

0,5- 1kg.-  350din.

1- 2kg.-     410din.

2- 5kg.-     530din.

5- 10kg.-   700din.

10- 15kg.- 890din.

15- 20kg.- 990din.

20- 30kg.- 1170din.

30- 50kg.- 1570din.

Svaki naredni kilogram preko 50 kg je 30,00 dinara sa PDV-om.

Posebne usluge:

  • Za vrednosne express pošiljke na cenu usluge utvrđenu po masi dodaje se 0,2% od naznačene vrednosti;
  • Za otkupne express pošiljke na cenu usluge utvrđenu po masi dodaje se 0,2% od naznačenog iznosa otkupnine;
  • Za otkupne express pošiljke za koje se vrši naplata otkupnih iznosa i uplata na tekući račun Korisnika usluga, naplaćuje se 0,95% od otkupnog iznosa, a minimalno 82,00 dinara sa PDV-om
  • Vrednosna pošiljka za vraćanje otkupnog iznosa 82,00 dinara sa pdv-om
  • Plaćeni odgovor 82,00 dinara sa PDV-om;
  • Povrat potpisane dokumentacije 82,00 dinara sa PDV-om;
  • U cenu su uračunata dva pokušaja dostave.
  • Ležarina se naplaćuje po danima, ne računajući dan kada je dostavljen izveštaj o prispeću pošiljke i to 30 dinara sa PDV-om po radnom danu;
  • Za vangabaritne pošiljke koje po svom obliku i/ili sastavu odstupaju od standardnih i adekvatno upakovanih pošiljki (kabaste pošiljke, pošiljke nepravilnih oblika kojima nije moguće sigurno manipulisati u tehnološkim procesima (transportnim trakama)) na cenu iz standardnog cenovnika utvrđenu po masi dodaje se dopunska poštarina od 800,00 dinara sa PDV-om.
  • Za pakete i pošiljke velikih gabarita primenjuje se takozvani volumenski obračun mase na način da se rezultat pomnožene visine, dužine i širine paketa/pošiljke u cm podeli sa brojem 6666. Dobijeni iznos će se smatrati težinom paketa/pošiljke u kilogramima.

ROK ISPORUKE JE 1 DO 10 RADNIH DANA. Određene artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

DOSTAVA ROBE

Dostavljanje robe se vrši na kućnu adresu putem kurirskih službi(AKS ). Plaćanje je na licu mesta kada preuzimate robu.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Robu pakujemo u kartonske kutije, providne folije ili ambalažu kurirske službe (za manje pakete).

PAKET POSLE  PRIJEMA I PLAĆANJA OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK(KURIR SE VRAĆA I PARAVI ZAPISNIK U ROKU OD 3 DANA ) I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA - VRAĆANJE ROBE

U roku od 14 dana od dana prijema robe možete jednostrano da raskinte ugovor bez obaveze da navedete razlog za raskid ugovora, a mi smo u obavezi da vam bez odlaganja dostavimo obaveštenje u vezi sa jednostranim raskidom ugovora, vraćanjem robe i povraćajem novca.

Izjava o jednostranom raskidu ugovora smatra se blagovremenom ukoliko nam istu pošaljete u gore navedenom roku i ukoliko nam vratite robu u navedenom roku.Po prijemu potvrde da je ugovor jednostrano raskinut, a u skladu sa Zakonom i obaveštenjem u vezi sa posledicama jednostranog raskida ugovora, Vi ste u obavezi da nam o svom trošku i to u roku od 14 dana vratite robu u originalnom pakovanju i sa pripadajućim priborom , dokumentacijom i delovima koji su bili u prodajnom paketu bez oštećenja i tragova korišćenja , a mi smo u obavezi da u roku od najviše 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu ugovora, izvršimo povraćaj novca.

Jednostranim raskidom ugovora Vi se oslobađate svih obaveza, osim da snosite neposredne troškove povraćaja robe i novca .

Nakon što primimo vraćenu robu, u roku od 5 radnih dana dobijate povraćaj novca u iznosu koji ste platiti.
Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac.
Izjava o privatnosti podataka: Podaci koje date u ovom obrascu služe za evideniranje izmena u prometu i “ŠRAFKO” d.o.o ih neće skladišti, niti koristiti u druge svrhe!